Home » Beste virusscanner 2024 » AVG Antivirus 2024
AVG Antivirus logo

AVG Antivirus 2024

Review

Bezoek Website Vanaf: €37,99

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.9

Gebruikersgemak

8.5

Betrouwbaarheid Score

9.5

Mogelijkheden

8.0

Als u op zoek bent naar vooruitstrevende antivirussoftware, dan zijn de producten van AVG Antivirus een uitstekende optie. AVG Antivirus maakt deel uit van Avast, een ontwikkelaar van digitale beveiligingsproducten. De producten van AVG scoren vrijwel altijd goed bij onafhankelijke tests en zijn geschikt voor Windows-computers, Mac- en Android-apparaten. Een van de unieke eigenschappen van AVG Antivirus is het programma waarmee u de prestaties van uw computer kunt verbeteren.

AVG Antivirus werkt volgens de meest moderne technieken:

AVG staat bekend als een pionier op het gebied van nieuwe manieren om uw computer, tablet of smartphone te beschermen tegen de gevaren van het internet. Daarnaast ontwikkelt AVG ook software die de prestaties van uw apparaten verbetert. De afgelopen jaren heeft het merk een flinke reeks aan prijzen in de wacht gesleept voor haar producten. Wie een abonnement heeft op een van de producten kan bij problemen via de e-mail contact opnemen met een helpdesk. Ook beschikt de website over een uitgebreid forum waarin veel problemen worden besproken.

Abonnementen:

AVG biedt naast een gratis virusscanner de keuze uit twee abonnementen: AVG Internet Security en AVG Ultimate. Deze twee zeer uitgebreide pakketten beschermen tegen zelfs de meest moderne digitale gevaren. AVG Ultimate biedt daarnaast een uitgebreid programma voor het optimaliseren van uw systeem.

AVG Antivirus 2024 vergelijken

Internet Security:

Met het uitgebreide Internet Security-pakket van AVG is uw computer honderd procent beschermd tegen alle gevaren van het internet. De software scant uw systeem op kwaadaardige software en op niet-optimale prestaties, waardoor de virusscanner het direct doorheeft als er iets niet in de haak is. Daarnaast biedt AVG Internet Security bescherming tegen phishing-websites en spyware. Ook heeft u de mogelijkheid om USB-sticks en dvd’s snel te scannen op schadelijke bestanden. De beveiliging wordt automatisch geüpdatet, waardoor u altijd beschermd bent tegen de laatste gevaren. Voor $69,99 per jaar (ongeveer €64,25) kunt u een onbeperkt aantal apparaten beveiligen.

Ultimate:

Met AVG Ultimate ontvangt u een pakket dat alle functies van AVG Internet Security heeft en daarnaast beschikt over een alles-in-een toolbox om de prestaties van uw computer te verbeteren. Het Ultimate-pakket kost $99,99 per jaar en u kunt voor dit bedrag een onbeperkt aantal Windows-, Mac- of Android-apparaten beschermen.

Conclusie:

AVG levert twee zeer complete pakketten waarmee u een onbeperkt aantal apparaten kunt beschermen. Bovendien is de antivirussoftware geschikt voor zowel Windows en Android, als Mac-apparatuur. Vooral als u beschikt over veel apparaten is de prijs erg redelijk. AVG Ultimate heeft dezelfde functies als Internet Security, maar is uitgebreid met een programma om uw systeem te optimaliseren.