Home » Beste Internet Security 2024
Beste Internet Security

Beste Internet Security 2024

laatste update:

De laagste prijs:
Product review:
€ 49,99
€ 37,60
€ 39,99
€ 29,95
€ 34,99
€ 34,99
Tijdelijke Kortingscode:
Prijs prestatie verhouding:
Aantal Computers/Devices
Prijs licentie één apparaat
€ 23,60
€ 49,99
€ 19,95
€ 35,49
Meerdere apparaten
€ 59,99 (10)
€ 37,60 (10)
€ 59,99 (3)
€ 29,95 (5)
€ 41,49 (3)
€ 19,99 (3)
Beveiliging score
99,9%
99,9%
99,9%
99,9%
99,0%
99,9%
Functies
Kwetsbaarheidsscanner
Anti-Ransomware
Anti Rootkit
Anti Malware
Anti Phishing
Anti Spyware
Antivirus
File Advisor
Search Advisor
URL Advisor
USB Controle
Laptop stand
Gamer mode
E-mail Bescherming
Gedragsdetectie
2-way Firewall
Ouderlijk toezicht
Wachtwoordkluis
Diefstalpreventie
PC Tune UP
Online back-up
Bestandsvernietiging
Bootable usb-stick/cd/dvd
SafeCam voor pc
Secure VPN
Antivirus ondersteuning / Help & Support
Telefonische Support
E-mail
Live Chat
FAQ / Forum
24×7 Tech Support
Besturingssystemen
Windows 11
Windows 10
Windows 8
Certificaten
AV-Test Certivicaat
Performance Test
Virus Bulletin 100 Award
Systeem belasting (gem)
Industrie gemiddeld
16%
15%
15%
11%
11%
19%
14%

Internet Security test 2024 voor Windows 10 en Windows 11

Ieder jaar komen antivirus bedrijven met nieuwe security versies uit. De focus van een internet security pakket komt, voor pc, laptop, tablet en smartphone, steeds meer op kant-en-klare beveiligingsoplossingen te liggen. TopReviews heeft de afgelopen week 24 internet security pakketten onder de loep genomen en uitgebreid getest op antivirus bescherming, gebruikersgemak, mogelijkheden, stabiliteit en betrouwbaarheid van het security pakket.

In bovenstaande test hebben we alleen internet security pakketten getest. Bent u alleen op zoek naar een goede virusscanner, met andere woorden een antivirus pakket zonder extra functies, zoals ouderlijk toezicht, PC TuneUP enz, dan raden wij u deze virusscanner test te bekijken. Hier vindt u in een oogopslag de beste antivirus van dit moment.

Testmethode

Zeventien bedrijven stuurden hun nieuwste versie op. We hebben de pakketten geïnstalleerd op zowel Windows 10 als wel op de nieuwste Windows versie 11. In de test hebben we verschillende punten meegenomen zoals het gebruikersgemak, de mogelijkheden en de stabiliteit. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te testen zijn diverse gevaarlijke en mogelijk gevaarlijke websites bezocht. Daarnaast hebben we de testresultaten van de virusscanner test meegenomen.

Het testoverzicht ziet er als volgt uit: (Internet security)

  1. Norton 360 Antivirus 2024
  2. AVG Internet Security
  3. Bitdefender Internet Security 2024
  4. McAfee Total Protection 2024
  5. Panda Internet Security
  6. TotalAV 2024
  7. Kaspersky Internet Security
  8. Trend Micro Internet Security
  9. G Data Totaal Protection
  10. ESET Smart Security

Vroeger kwam een virusscanner ontwikkelaar nog weg met alleen een goede virusbescherming voor de computer. Tegenwoordig zie je steeds meer grote antivirus bedrijven zich richten op totaal oplossingen. U koopt hierbij een jaarlicentie voor de beveiliging van al uw computer(s), tablet(s) en smartphone(s). Zo kunt u meteen uw hele gezin voorzien van beveiligingssoftware.

Omdat de programma’s op verschillende systemen geïnstalleerd zijn ligt synchronisatie van functies voor de hand. Deze synchronisatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat steeds meer internet security pakketten onderling gegevens uitwisselen. Wachtwoorden en persoonlijke bestanden worden, bij u thuis, zodoende toegankelijk op verschillende apparaten. Daarnaast verplaatsen steeds meer antivirus bedrijven zich naar cloud oplossingen en bieden hierbij online back-up mogelijkheden aan.

Abonnementsversie

De tijd dat je eenmalig een antivirus pakket kocht is zo goed als voorbij. Om de software te mogen gebruiken komen tegenwoordig de beveiligingspakketten in een soort abonnementsversie. De software is meestal 1 jaar geldig, daarna dient de software voor een nieuw jaar te worden aangeschaft. Als het jaar voorbij is kunt u de meeste pakketten nog wel gebruiken, echter worden deze niet meer voorzien van nieuwe virus definitie bestanden. Naar verloop van tijd moet je het pakket updaten omdat u anders niet meer beschermd bent tegen de laatste dreigingen.

Ieder jaar komen de pakketten terug met extra functies. De pakketten worden steeds stabieler en beter.

Als u kiest voor een nieuw pakket dient u altijd eerst het oude pakket goed van uw computer te verwijderen. Als dit niet gebeurt kunnen beide pakketten elkaar als dreiging aanzien. Dit zal het systeem drastisch vertragen. Daarnaast kan het nieuwe pakket niet goed/volledig geïnstalleerd worden en dus onstabiel draaien op uw computer.

*Windows 7 wordt niet langer ondersteund door Microsoft.