Home » Beste virusscanner 2024 » G Data Antivirus 2024
GDATA Antivirus logo

G Data Antivirus 2024

Review

Bezoek Website Vanaf: €29,95

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.9

Gebruikersgemak

8.0

Betrouwbaarheid Score

8.0

Mogelijkheden

7.5

Als pionier in de ontwikkeling van antivirusoplossingen heeft G Data een schat aan ervaring op het gebied van online veiligheid. Het bedrijf biedt zowel zakelijke oplossingen als virusscanners voor particulieren, geschikt voor zowel Windows als Mac. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden en welke optie het beste past bij uw computer- en internetgebruik.

Algemeen

G Data werd opgericht in 1985 en was de eerste ontwikkelaar die een antivirusoplossing op de markt bracht. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn productlijn uitgebreid en maakt het gebruik van moderne technologieën om internetgevaren te bestrijden. G Data bedient bedrijven en consumenten in meer dan 90 landen en onderscheidt zich door het gebruik van twee afzonderlijke virusscanners die parallel werken.

Prijzen

De prijs voor een antivirusproduct van G Data begint bij €29,95 per jaar voor een enkele licentie van G Data Antivirus, het basispakket. Voor extra apparaten zijn er meerdere licenties beschikbaar tegen een meerprijs. Voor Windows-gebruikers biedt G Data ook Internet Security- en Total Security-pakketten. Het meest uitgebreide pakket, Total Security voor vijf apparaten, kost €89,95 per jaar, wat nog steeds voordelig is in vergelijking met andere aanbieders. G Data heeft ook speciale beveiligingssoftware voor Mac-computers.

Abonnementen

G Data biedt drie abonnementen voor Windows-gebruikers: Antivirus (basispakket), Internet Security en Total Security. Het basispakket biedt alle nodige bescherming voor gemiddelde internetgebruikers, terwijl de duurdere pakketten extra opties bevatten zoals een firewall, ouderlijk toezicht, automatische back-ups en een wachtwoordmanager. De keuze voor het juiste abonnement hangt af van uw computergebruik, gezinssituatie en eventuele andere software die u al gebruikt.

G DATA Antivirus vergelijken

Antivirus 2024

Met G Data Antivirus 2024 bent u beschermd tegen virussen en malware, waarbij de software het gedrag van bestanden bestudeert om zelfs de nieuwste bedreigingen direct te herkennen. Daarnaast beschermt het programma u tijdens het surfen op internet, blokkeert het nepwebsites en stopt het ongewenste processen automatisch. Bovendien biedt het bescherming tegen ransomware en speciale beveiliging voor online bankieren en winkelen.

Internet Security 2024

G Data Internet Security 2024 bevat alle functies van Antivirus en voegt daar een krachtige firewall aan toe die al uw verbindingen controleert en beschermt tegen hackers en spyware. Het maakt ook automatisch versleutelde back-ups die worden opgeslagen in de cloud en biedt ouderlijk toezicht om het internetgedrag van kinderen te controleren en ongewenste websites en programma’s te blokkeren.

Total Security 2024

Total Security is het meest uitgebreide abonnement van G Data voor Windows-computers. Naast de functies van Internet Security biedt het een wachtwoordmanager om al uw wachtwoorden veilig te bewaren en automatische lokale back-ups. Het heeft ook Access Control waarmee u bepaalt wie toegang heeft tot harde schijven en USB-sticks en hoe u uw USB-poorten beheert.

Antivirus voor Mac OS X

G Data Antivirus voor Mac OS X maakt gebruik van moderne technologieën om uw systeem te monitoren en verdachte processen of bestandsveranderingen direct te herkennen. Het biedt bescherming tegen phishing en controleert niet alleen op Mac-virussen maar ook op Windows-malware om te voorkomen dat andere apparaten in uw netwerk geïnfecteerd raken.

Conclusie

G Data Antivirus biedt een betrouwbaar basispakket dat geleidelijk wordt uitgebreid met extra functies in duurdere versies. Kies het abonnement dat het beste aansluit bij uw behoeften en wensen.