Home » Beste virusscanner 2024 » Internet Security 2024

Internet Security 2024

laatste update:

Bijna elke fabrikant van antivirussoftware biedt verschillende soorten abonnementen aan. Naast een basispakket is er over het algemeen ook een uitgebreider – en duurder – Internet Security-abonnement beschikbaar. Wat is het verschil met een standaardpakket en is het de moeite waard om te kiezen voor een abonnement met meer opties?

Wat is internet security?

Een basispakket beschermt uw computer tegen de belangrijkste vormen van malware en andere internetbedreigingen. Meer geavanceerde opties ontbreken over het algemeen. Hiervoor moet u een uitgebreider abonnement afsluiten. De inhoud van een Internet Security-pakket varieert per merk, maar over het algemeen omvat het een virusscanner die is uitgebreid met een krachtige firewall, waardoor uw systeem beter wordt beschermd tegen hedendaagse online bedreigingen zoals phishing. Bovendien bieden de meeste standaardpakketten geen bescherming voor Mac-computers of Android-apparaten.

Bovendien kunt u vaak meerdere apparaten beveiligen. Voor de meeste gebruikers is een Internet Security-abonnement zeker de moeite waard. Een firewall is een nuttige toevoeging en de meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere apparaten die behoefte hebben aan een goede virusscanner.