Home » Beste virusscanner 2024 » Panda Dome 2024
Panda Antivirus logo

Panda Dome 2024

Review

Bezoek Website Vanaf: €17,49

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.5

Gebruikersgemak

8.0

Betrouwbaarheid Score

9.0

Mogelijkheden

7.8

Bent u op zoek naar een betrouwbare virusscanner? Panda Dome is een van de grote merken als het gaat om antivirussoftware. Het bedrijf levert verschillende soorten abonnementen, zowel voor zakelijke klanten als privégebruikers. De software staat bekend als zeer betrouwbaar, hoewel er merken zijn die meer functies bieden voor een vergelijkbare prijs. Aan de andere kant biedt de software van Panda bepaalde mogelijkheden waarvoor u bij veel andere merken extra moet betalen. Vooral de uitgebreidere abonnementen van Panda bieden geavanceerde mogelijkheden zoals het versleutelen van uw bestanden. Bovendien beschikken de nieuwe Dome-versies over VPN-opties.

Panda Antivirus staat bekend als goed en zeer betrouwbaar. Panda is een gerenommeerde producent van antivirussoftware. De producten van Panda staan bekend als zeer betrouwbaar, hoewel ze de laatste jaren niet konden tippen aan de antivirussoftware van bijvoorbeeld BullGuard of Bitdefender. Toch heeft u met de antivirussoftware van Panda altijd een erg degelijke virusscanner in handen.

Het instap antivirus pakket is duurder dan dat van de concurrentie.

Vanaf €17,49 per jaar kunt u een antiviruspakket van Panda kopen. Voor dit bedrag kunt u gebruik maken van het Essential-pakket en slechts één apparaat beschermen. Vervolgens kunt u kiezen voor licenties voor meerdere apparaten en uitgebreidere abonnementen. Het duurste pakket is Panda Premium. Dit abonnement kost €62,49 per jaar voor één apparaat. Bij een licentie voor tien verschillende apparaten betaalt u €114,99.

Panda Antivirus 2024 vergelijken

Abonnementen:

Panda heeft vier verschillende pakketten, van het standaard Panda Essential tot het uitgebreide Panda Premium. Bij alle abonnementen kunt u kiezen voor een verschillend aantal licenties voor het aantal apparaten dat u wilt beschermen: een, drie, vijf of tien. Daarnaast kunt u Panda Premium ook gebruiken voor een onbeperkt aantal apparaten. U kunt de abonnementen van Panda alleen gebruiken voor Mac-computers als u een licentie heeft voor drie of meer apparaten. Het voordeel van de Panda Antivirussoftware is dat deze altijd bruikbaar is voor uw Android-telefoon of tablet, terwijl u hiervoor bij veel andere merken een aanvullend of uitgebreider pakket moet nemen. Bovendien hebben alle abonnementen een antidiefstalfunctie.

Panda Dome Essential 2024:

Panda Dome ESSENTIAL

Panda Essential is voor een basispakket redelijk uitgebreid. Met het abonnement wordt uw computer beschermd tegen virussen en ook uw Wi-Fi verbinding is beveiligd. Daarnaast is Panda Essential ook geschikt voor Android-apparaten. Android-telefoons en -tablets worden beschermd tegen virussen. Ook bevat het abonnement antidiefstalsoftware, waarmee u uw smartphone of tablet terug kunt vinden in het geval van diefstal. Panda is daarnaast uitgebreid met een firewall. De prijs van Panda Antivirus hangt af van het aantal apparaten waarvoor u het pakket wilt gebruiken. Voor één computer kost het pakket €34,99 per jaar. Daarnaast kunt u abonnementen voor drie, vijf of tien apparaten afsluiten. Wanneer u tien apparaten wilt beveiligen kost het pakket €70,99 per jaar. Daarnaast kunt u abonnementen voor meerdere jaren afsluiten.

Panda Dome Advanced 2024:

Panda Dome ADVANCED

Panda Advanced is de uitgebreidere versie van Panda Essential. U beschikt over alle functies die het basispakket bevat, dus uw apparaten zijn beschermd tegen virussen, malware en ook uw Android-apparaten zijn veilig met dit antiviruspakket. Verder bevat het pakket software die uw identiteit beschermt en met een ouderlijk toezicht-functie kunt u ongewenste informatie voor kinderen blokkeren. Een andere belangrijke extra functie is de mogelijkheid tot back-up. Hiermee voorkomt u dat uw bestanden voorgoed verloren gaan als uw computer crasht. Tevens is Panda Advanced geschikt voor Mac-computers. U kunt uw Mac-apparatuur echter pas beschermen bij een abonnement dat geschikt is voor drie apparaten of meer. Met €46,99 per jaar voor één apparaat en €94,99 voor tien apparaten ligt de prijs wat hoger dan die van het basispakket. Ook voor Panda Advanced kunt u meerjarige abonnementen afsluiten.

Panda Dome Complete 2024:

Panda Dome COMPLETE

Panda Complete biedt uitgebreide bescherming tegen bedreigingen via het internet. Het pakket beschikt over alle functies die Panda Advanced ook heeft en daarnaast heeft u toegang tot geavanceerde functies als wachtwoordbeheer, bestandsversleuteling en het vernietigen van bestanden. Tevens kunt u met Panda Complete uw computers optimaliseren zodat deze sneller en soepeler werken. Daarnaast beschikt het abonnement over speciale software waarmee u uw apparaten via uw smartwatch in de gaten kunt houden. De prijs is met €70,99 per jaar aan de hoge kant in vergelijking met bijvoorbeeld het basisabonnement. Daarvoor krijgt u wel een aanzienlijk aantal nieuwe functies. U kunt eveneens kiezen voor duurdere abonnementen waarmee u drie, vijf of tien apparaten kunt beschermen. Daarnaast kunt u met Complete voor €154,99 per jaar een onbeperkt aantal apparaten beveiligen. Overigens kunt u het abonnement pas gebruiken voor een Mac-computer bij een abonnement met drie licenties of meer.

Panda Dome Premium 2024:

Panda Dome PREMIUM

Heeft u behoefte aan ruime externe opslag voor uw bestanden? Dan is Panda Premium wellicht het beste antivirusabonnement voor u. U beschermt uw apparaten met dezelfde functies die Panda Complete ook heeft, terwijl u ook gebruik kunt maken van de Panda Cloud Drive. Hierop kunt u tot 20GB aan bestanden opslaan en delen tussen uw apparaten. Daarnaast zijn de ondersteuningsmogelijkheden uitgebreid. Technici van Panda hebben desgewenst op afstand toegang tot uw apparaten en u kunt live chatten met experts om problemen te verhelpen. Wanneer u slechts één apparaat heeft kost het abonnement €118,99 per jaar. Wanneer u kiest voor het meest uitgebreide pakket met tien licenties, bedraagt de prijs €214,99 per jaar. Net als bij Complete en Advanced kunt u het abonnement alleen bij een abonnement voor drie of meer apparaten gebruiken voor uw Mac.

Conclusie:

Wie zijn of haar apparaten op de basisonderdelen wil beschermen heeft voldoende aan Panda Essential. Uw Windows-computers en Android-apparaten zijn met dit abonnement beschermd tegen de belangrijkste gevaren. De firewall en het ouderlijk toezicht zijn echter een nuttige toevoeging bij het iets duurdere Panda Advanced. Vanaf dit pakket kunt u ook uw Mac-computer beveiligen. Complete is vooral geschikt voor mensen die met gevoelige gegevens werken en deze willen beschermen met bestandsversleuteling en de mogelijkheid willen hebben om hun bestanden te vernietigen. De toegevoegde waarde van Premium is met name de opslagmogelijkheid in de Panda-cloud, Premium VPN en ook de uitgebreide technische ondersteuning is een pluspunt.