Home » Beste virusscanner 2024 » Totaal Security 2024

Totaal Security 2024

laatste update:

Wanneer u op zoek bent naar een goede virusscanner voor uw computer, tablet of smartphone, kunt u kiezen voor een Totaal Security-pakket. Dit is over het algemeen het meest uitgebreide abonnement dat aanbieders van digitale beveiligingssoftware te bieden hebben. Maar wat is Totaal Security precies en wat is het verschil met een basis- of Internet Security-pakket?

Wat is Totaal Security?

Totaal Security is een compleet pakket aan antivirussoftware. Hiermee beschikt u over de meest geavanceerde opties om uw systeem te beschermen en te optimaliseren. Waar een basispakket uitsluitend beschermt tegen de meest voorkomende digitale bedreigingen en een Internet Security-pakket extra functies zoals een firewall heeft, krijgt u met Totaal Security ook de mogelijkheid tot uitgebreide opties zoals het maken van back-ups en ouderlijk toezicht. Door back-ups te maken van uw bestanden, weet u zeker dat deze veilig zijn in het geval van een crash of wanneer uw computer het slachtoffer wordt van ransomware. Met ouderlijk toezicht zorgt u ervoor dat uw kinderen op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van het internet. Met Totaal Security kunt u vaak ook uw bestanden versleutelen, zodat deze nooit in de handen kunnen vallen van mensen voor wie ze niet bestemd zijn. Uiteraard beschikt u met een Totaal Security-abonnement ook over alle functies die het basispakket en het Internet Security-abonnement hebben.

Ondanks de hogere prijs is een Totaal Security-abonnement een aanrader. De extra functies zijn van toegevoegde waarde, vooral als u kinderen heeft. Bovendien kunt u met een Totaal Security-pakket vaak een groot aantal apparaten beveiligen, en is de software tevens geschikt voor Mac en Android.