Home » Beste virusscanner 2024 » Trend Micro Antivirus 2024
Trend Micro Antivirus Security

Trend Micro Antivirus 2024

Review

Bezoek Website Vanaf: €19,95

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.5

Gebruikersgemak

7.0

Betrouwbaarheid Score

9.0

Mogelijkheden

6.0

Al meer dan vijfentwintig jaar is Trend Micro een vooraanstaande naam in de wereld van IT-beveiliging. Het bedrijf ontwikkelt beveiligingssoftware voor zowel bedrijven als thuisgebruikers. Trend Micro’s antivirusoplossingen scoren vrijwel altijd positief in onafhankelijke tests. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden van Trend Micro, de voor- en nadelen van de verschillende abonnementen en welk pakket het meest geschikt is voor u.

Trend Micro maakt gebruik van cloudgebaseerde bescherming

Trend Micro maakt voor haar producten gebruik van geavanceerde cloudgebaseerde beveiligingstechnologieën. Hierdoor kan de virusscanner zelfs de nieuwste bedreigingen detecteren en blokkeren. Niet voor niets staan de producten van Trend Micro hoog aangeschreven bij onafhankelijke beveiligingsexperts. Zo werd Trend Micro Antivirus+ Security vorig jaar door het gerenommeerde AV.Test uitgeroepen tot topproduct.

Trend Micro is voordeliger dan de concurrentie

Wie de prijzen van de abonnementen van Trend Micro bestudeert, zal merken dat deze zeer concurrerend zijn. Met €19,95 voor het basispakket is Trend Micro bijvoorbeeld voordeliger dan de meeste van haar concurrenten. De prijs loopt per abonnement en aantal licenties vervolgens geleidelijk op. Het duurst is een Maximum Security-abonnement voor 10 apparaten, maar met een prijs van €104,95 per jaar is dit nog steeds zeer redelijk.

Abonnementen: Trend Micro biedt vier verschillende pakketten

Thuisgebruikers hebben bij Trend Micro de keuze uit vier verschillende pakketten: Antivirus+ Security, Internet Security, Maximum Security en Antivirus voor Mac. Met Antivirus+ Security kunt u één computer beschermen, terwijl u met Internet Security meerdere apparaten kunt beveiligen en profiteren van meer geavanceerde functies. Maximum Security is het enige pakket dat geschikt is voor Windows, Android en Mac. Antivirus voor Mac is specifiek bedoeld voor Mac-computers.

Trend Micro Antivirus vergelijken

Antivirus+ Security 2024

Dit basispakket biedt alle bescherming die uw computer nodig heeft. Het blokkeert gevaarlijke websites en beschermt uw systeem tegen virussen, spyware, wormen en Trojaanse paarden. Daarnaast biedt de software extra bescherming tegen identiteitsdiefstal en waarschuwt het u voor phishing-websites en nepmails. U kunt belangrijke bestanden opslaan in beschermde mappen en genieten van veilig online bankieren. Antivirus+ Security is geschikt voor één Windows PC.

Internet Security 2024

Internet Security bevat alle functies van Antivirus+ Security en biedt extra privacybescherming op sociale media. Het heeft ouderlijk toezicht om het internetgebruik van uw kinderen te controleren en optimalisatietools voor uw systeem. U kunt Internet Security aanschaffen voor één of drie pc’s.

Maximum Security 2024

Maximum Security is het meest uitgebreide pakket van Trend Micro en biedt bescherming voor Windows, Mac en Android. U kunt tot wel tien apparaten beveiligen en profiteren van wachtwoordbeheer en andere geavanceerde functies zoals ouderlijk toezicht en bescherming tegen identiteitsdiefstal.

Antivirus voor Mac 2024

Dit abonnement is speciaal ontwikkeld voor Mac-gebruikers en biedt geavanceerde beveiliging tegen virussen en andere bedreigingen. Het bevat ook bescherming tegen identiteitsdiefstal en sociale media-beveiliging, evenals ouderlijk toezicht.

Conclusie

Het basispakket is voordelig en geschikt voor individueel gebruik. Internet Security biedt veel waar voor uw geld en is geschikt voor meerdere computers. Maximum Security is ideaal voor wie meerdere apparaten wil beveiligen en profiteren van geavanceerde functies zoals wachtwoordbeheer.