Home » Antivirus Review » Norton Antivirus
Norton Antivirus 360

Norton Antivirus

Review

Bezoek Website

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.9

Gebruikersgemak

8.0

Betrouwbaarheid Score

9.5

Mogelijkheden

8.0

Norton Security Deluxe 2024

Norton Security Deluxe is een robuuste virusscanner die goede bescherming biedt tegen alle soorten malware zoals virussen, Trojan horses, rootkits en phising websites. Het uiterlijk is niet veel veranderd ten opzichte van het afgelopen jaar. Wel komt het met vernieuwde functies.

De virusscanner is zeer gebruiksvriendelijk, de interface zit goed in elkaar en reageert vlot. Norton antivirus 2024 beschermt uw computer real-time tijdens het internetten. Het is een slimme virusscanner die weet wanneer er op de pc wordt gewerkt. Het zal hierdoor minder vaak met verschillende (onnodige) meldingen komen als u achter uw pc aan het werken bent. Dit wordt ook wel silent mode genoemd.

Norton Security Deluxe komt naast de antivirus oplossing ook met de power eraser. De verwijderingstool biedt goede hulp als uw pc ondanks de virusscanner besmet is geraakt. Zoals eerder aangegeven is het een slimme virusscanner. Norton monitort op de achtergrond verschillende processen. Deze processen worden non-stop geanalyseerd op mogelijke dreigingen.

Interface

Norton Security Deluxe beschikt over een zeer eenvoudige gebruiksvriendelijke interface. Het uiterlijk van de virusscanner is ten opzichte van vorig jaar niet extreem veel veranderd. De blokken/tegel structuur in de software maakt hem zeer eenvoudig en overzichtelijk. Gebruikers met weinig computer ervaring kunnen door de gebruiksvriendelijke interface goed uit de voeten met de software.

Voordelen:

  • Gebruiksvriendelijke virusscanner
  • Goede antivirus bescherming
  • Online cloudback-up
  • Virus verwijder garantie door expert
  • VPN Servers

Nadelen:

  • langere installatie procedure

Conclusie

Het antivirus pakket Norton Security 360 Deluxe 2024 biedt goede bescherming tegen virussen. De gebruiksvriendelijke software is eenvoudig te beheren. Norton Security Deluxe komt op de eerste plaats in de top tien beste virusscanner van 2024. De software is normaal vrij prijzig in verhouding met de concurrentie maar op dit moment in een flinke korting. Voor een uitgebreidere versie van Norton, zie onze Norton Security Deluxe 2024 Review!

Systeemvereisten

Besturingssysteem:

  • Windows 11
  • Windows 10

Mac-besturingssystemen

  • Huidige en vorige twee versies van MacOS.