Home » Antivirus Review » Panda Dome Premium
Panda Antivirus 2024

Panda Dome Premium

Review

Bezoek Website

Review Overview

Antivirus Bescherming

9.9

Gebruikersgemak

8.0

Betrouwbaarheid Score

8.0

Mogelijkheden

9.0

Panda Dome Premium

Panda Dome Premium 2024 – Multi Device review:

Panda Dome Premium 2024 beveiligt bijna al uw apparaten uitstekend. De talloze extra features zijn handig, maar niet allemaal even sterk en toepasselijk. We beschrijven de meest opvallende kenmerken van het total security pakket en leggen uit waarom Panda Dome Premium 2024 een prima mega-suite is.

In het kort

 • Biedt uitstekende antivirus bescherming
 • Complete bundel met handige extra’s
 • Redelijke prijs-prestatieverhouding

Multi Device

Naast computers bezitten de meesten tegenwoordig ook een smartphone of tablet met toegang tot het internet. Ook op deze apparaten wilt u goed beveiligd zijn tegen internetdreigingen. Met Dome Premium 2024 komt Panda tegemoet aan de wensen van moderne multi device gebruikers.

Buiten Windows om vinden we de meest uitgebreide bescherming terug op het mobiele besturingssysteem Android. Dome Premium scant uw smartphone op malware en via de Privacy Auditor bepaalt u welke apps toegang krijgen tot internet en gps. Met anti-diefstal lokaliseert, blokkeert en wist u op afstand uw vermiste Android apparaat.

Voor de Mac schreef Panda een gestripte versie die hoofdzakelijk malware detecteert en blokkeert. U kunt slechts één Mac beveiligen. Voor de iPhone bestaat helaas geen afzonderlijke app

Krachtige antivirus; firewall en ouderlijk toezicht eenvoudig

Van een totaal security oplossing mag u verwachten dat de basis componenten op orde zijn. De antivirus scoort op alle punten zeer goed. De scanner werkt snel, geruisloos en spoort de meeste malware moeiteloos op.

Daarnaast heeft Dome Premium zijn een eigen firewall, waarmee toezicht wordt gehouden op inkomend en uitgaand internetverkeer. Dat lijkt een luxe, aangezien niet alle concurrenten beschikken over een eigen firewall. De uitvoering is echter matig en we vragen ons daarom ook af of deze bonus echt van toegevoegde waarde is.

Een oogje houden op het internet gedrag van uw gezin? Ouderlijk toezicht blokkeert ongepaste en schadelijke content op basis van categorieën. De functie werkt adequaat, maar mist de extra’s die bij andere suites wel aanwezig zijn, zoals de mogelijkheid om internettoegang toe te staan op gezette tijden, of extra beveiliging op sociale netwerken als Facebook.

Talloze extra features

Met PC Tune up functie schoont u binnen enkele muisklikken verwijdert u cookies en tijdelijke bestanden. Password Depot genereert u eenvoudig sterke en unieke paswoorden en slaat deze veilig op, zodat u ze niet hoeft te onthouden. De applicatie is makkelijk te configureren. De browser extensies van de software werken jammer genoeg alleen op 32 bits versies van Chrome, Firefox en Internet Explorer.

Met een klik op de rechtermuis versleutelt bestandsencryptie gevoelige informatie met een paswoord.

Samengevat

Pluspunten

 • Biedt uitstekende antivirus bescherming
 • Weinig impact op systeemprestaties
 • Compleet oplossing, ook voor Mac en Android besturingssystemen
 • Veel extra features

Minpunten

 • Matige firewall
 • Features verschillen in kwaliteit
 • Beperkte functie ouderlijk toezicht

Met de uitstekende bescherming en de handige extra features, vinden we Panda Dome Premium 2024 geschikt voor het beveiligen van bijna al uw apparaten. Zie ook het kleinere broertje Panda Dome Advanced of Panda Dome Essential.

Systeemeisen

Besturingssysteem:

 • Windows 10
 • Windows 11