Home » Virusscanner macOS » Intego Antivirus – De virusscanner voor Mac
Virusscanner macOS

Intego Antivirus – De virusscanner voor Mac

Review

Bezoek Website Vanaf: €39,99

Review Overview

Antivirus Bescherming

10

Gebruikersgemak

9.0

Betrouwbaarheid Score

10

Mogelijkheden

8.5

Als u op zoek bent naar een virusscanner die speciaal is gebouwd voor uw macOS, zijn de producten van Intego precies wat u zoekt. De antivirus software van Intego is speciaal ontwikkeld voor Mac en dus volledig afgestemd op de specifieke eigenschappen en kwetsbaarheden van de Mac.

Intego ontwikkelt antivirus software die speciaal gemaakt is voor Mac.

Jarenlang werd gedacht dat een virusscanner niet nodig was voor Mac-computers omdat werd aangenomen dat er geen virussen waren voor Macs. Echter, cybercriminelen zijn steeds slimmer geworden en richten zich nu ook regelmatig op Mac-gebruikers. Gelukkig heeft Intego antivirus software ontwikkeld die speciaal gemaakt is voor Mac-computers. Sinds 1997 produceert Intego al virusscanners voor de Mac, waardoor het bedrijf een ongeëvenaarde schat aan ervaring en kennis op dit gebied heeft.

De antivirus software is vanaf de basis opgebouwd om ervoor te zorgen dat deze op maat gemaakt is voor Mac-computers. Met de producten van Intego wordt uw machine beschermd tegen alle denkbare digitale gevaren. Niet voor niets is de antivirus software van Intego dan ook vele malen uitgeroepen tot de beste virusscanner voor Macintosh.

Internet Security van Intego is redelijk scherp geprijsd.

Een abonnement op een van de pakketten van Intego is verkrijgbaar vanaf €39,99 per jaar. Voor drie Macs kost hetzelfde pakket €54,99 per jaar. Daarnaast kunt u vanaf €69,99 kiezen voor een uitgebreider pakket met onder andere back-upmogelijkheden en ouderlijk toezicht.

Abonnementen

Intego biedt twee uitgebreide pakketten aan. Met Mac Internet Security X9 beschermt u uw computer tegen alle denkbare digitale bedreigingen, van malware tot diefstal van uw persoonlijke gegevens. Daarnaast kunt u kiezen voor het uitgebreidere Mac Premium Bundle X9 waarmee u ook nog eens de beschikking heeft over functies als ouderlijk toezicht. Met dit pakket kunt u ook gebruikmaken van Mac Cleaner, een programma waarmee u uw computer kunt opruimen en beter kunt laten presteren.

Mac Internet Security X9

Met Mac Internet Security X9 van Intego beschermt u uw Mac-computer en weet u zeker dat niemand bij uw waardevolle gegevens kan. De virusscanner scant uw bestanden telkens wanneer u ze opent. De antivirus software wordt automatisch bijgewerkt, zodat u altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen. Bovendien houdt de virusscanner niet alleen Mac-virussen op afstand, maar ook malware voor pc’s, zodat u geen geïnfecteerde bestanden kunt verspreiden onder uw contacten. Ook worden de bestanden van uw iPhone of iPad gescand wanneer deze verbonden zijn met uw Mac.

De virusscanner is voorzien van een stevige firewall die uw Mac beschermt wanneer u onderweg bent en schakelt altijd automatisch over naar het juiste beveiligingsniveau. Wanneer apparaten proberen toegang te krijgen tot uw Mac, ontvangt u direct een melding. Daarnaast worden ook uw uitgaande gegevens gecontroleerd, zodat u er zeker van bent dat niemand informatie van uw computer kan stelen. Mac Internet Security X9 bevat uitgebreide antiphishing software, die ervoor zorgt dat cybercriminelen nooit uw persoonlijke gegevens kunnen bemachtigen. De interface van het antivirus programma is eenvoudig en doeltreffend en past perfect bij de eigenschappen van uw Mac. Een abonnement voor één computer kost $39,99 per jaar, terwijl een abonnement voor maximaal drie apparaten $79,99 per jaar kost.

Mac Premium Bundle X9

Met de Mac Premium Bundle X9 beschikt u over dezelfde beveiliging als met Mac Internet Security X9, terwijl u daarnaast de beschikking heeft over enkele geavanceerdere functies. Zo is het pakket voorzien van een programma waarmee u uw Mac snel en effectief kunt opruimen. Junkbestanden die uw Mac vertragen, kunt u hiermee eenvoudig verwijderen. Ook worden dubbele bestanden opgespoord, zodat u die eenvoudig kunt verwijderen. Daarnaast kunt u het programma gebruiken om uw bestanden te organiseren, zodat u nog efficiënter kunt werken.

Verder heeft de premium-bundel een uitgebreide functie voor ouderlijk toezicht. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw kinderen geen ongewenste websites kunnen bezoeken. U kunt verschillende gebruikersprofielen aanmaken, zodat u voor ieder kind aangepaste instellingen kunt maken. Aanstootgevende content in chats wordt geblokkeerd en u kunt een tijdslot instellen, zodat uw kinderen niet te lang achter de computer zitten. Verder kunt u met Mac Premium Bundle X9 ook nog eens snel en eenvoudig back-ups maken. De kosten voor het abonnement zijn $69,99 per jaar voor één Mac en $139,99 voor drie computers.

Conclusie

De antivirus software voor Mac van Intego is onovertroffen. U kunt kiezen uit twee zeer uitgebreide pakketten. Met Mac Internet Security X9 is uw Mac zeer goed beschermd, terwijl u met Mac Premium Bundle X9 gebruik kunt maken van meer geavanceerde functionaliteiten zoals ouderlijk toezicht en het verbeteren van de prestaties.