Home » Virusscanner macOS » Bitdefender Antivirus for Mac 2024
Virusscanner macOS

Bitdefender Antivirus for Mac 2024

Review

Bezoek Website Vanaf: €29,99

Review Overview

Antivirus Bescherming

10

Gebruikersgemak

9.5

Betrouwbaarheid Score

10

Mogelijkheden

8.0

Veel mensen denken – onterecht – dat een Mac niet vatbaar is voor virussen of dat er geen malware bestaat voor Mac-computers. Niets is minder waar. In de loop der jaren zijn cybercriminelen steeds inventiever geworden en ook Mac-computers kunnen het slachtoffer worden van allerlei digitale gevaren. Daarom is het raadzaam een goede virusscanner voor uw Mac te zoeken. Bitdefender, een van de meest betrouwbare en vooruitstrevende producenten van antivirussoftware, heeft speciaal voor de Mac een virusscanner ontwikkeld die ervoor zorgt dat u nooit het slachtoffer wordt van schadelijke software, ransomware en andere bedreigingen. Bitdefender Antivirus for Mac is een van de beste en meest vooruitstrevende antivirusprogramma’s voor macOS.

De Bitdefender suites behoren tot de beste antivirusprogramma’s.

Al vier jaar op rij hebben wij Bitdefender Total Security verkozen tot beste virusscanner. Over de hele wereld maken inmiddels zo’n 500 miljoen mensen gebruik van een van de producten van Bitdefender om hun computer, tablet of smartphone te beschermen tegen digitale bedreigingen. Voor haar producten maakt het merk gebruik van de meest moderne technieken. Om ervoor te zorgen dat uw systeem niets aan snelheid inboet, maakt Bitdefender bijvoorbeeld gebruik van de vooruitstrevende Photon-technologie. Daarnaast biedt Bitdefender haar klanten uitgebreide ondersteuning. Bij problemen kan men onder andere telefonisch of via een contactformulier hulp krijgen van de experts van het bedrijf. Om ook Mac-gebruikers te kunnen helpen heeft Bitdefender antivirussoftware ontwikkeld die op maat gemaakt is voor de specifieke eigenschappen van Mac-computers.

Bitdefender Antivirus for Mac 2024

Het antivirusprogramma voor Mac van Bitdefender zorgt ervoor dat uw systeem beschermd is tegen alle mogelijke gevaren. De antivirussoftware zorgt ervoor dat Mac-virussen geen kans maken zich te nestelen en ook malware voor Windows-pc’s wordt gedetecteerd, zodat u geen schadelijke software kunt verspreiden onder uw vrienden en kennissen.

Voor de beveiliging maakt Bitdefender Antivirus for Mac gebruik van geavanceerde cloudtechnologie die ervoor zorgt dat alle bedreigingen direct worden ontdekt en geblokkeerd. De Time Machine Protection zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen ransomware wanneer u gebruik maakt van Time Machine om back-ups te maken van uw bestanden. Ransomware is kwaadaardige software die gebruikt wordt om uw computer te ‘gijzelen’. Uw bestanden worden versleuteld, zodat u deze niet meer kunt openen. Cybercriminelen gebruiken deze techniek om losgeld te eisen in ruil voor het ontgrendelen van uw bestanden. Met de antivirussoftware van Bitdefender weet u zeker dat u nooit het slachtoffer wordt van deze vorm van digitale criminaliteit en bovendien maakt de Time Machine Protection altijd back-ups van uw bestanden waar u in geval van nood op terug kunt vallen.

Ook wordt u beschermd bij het doen van online aankopen en internetbankieren. Een speciaal anti-phishingsysteem scant de websites die u bezoekt en herkent nepwebsites die proberen te frauderen door uw persoonlijke gegevens te ontvreemden. Zodoende kunt u zorgeloos online winkelen. Verder verwijdert Bitdefender schadelijke en hinderlijke adware.

Een van de unieke eigenschappen van dit antivirusprogramma is dat uw systeem wordt beschermd zonder dat het hier negatieve gevolgen van ondervindt op het gebied van snelheid of prestaties. De bescherming van Antivirus voor Mac vindt bovendien op de achtergrond plaats, zodat u hier geen hinder van ondervindt. De Autopilot houdt uw systeem automatisch in de gaten zonder dat u last heeft van vervelende meldingen. U kunt uw Mac dus met een gerust hart gebruiken, zonder dat u gestoord wordt tijdens uw werkzaamheden.

Prijs

Bitdefender Antivirus for Mac kost 29,99 euro per jaar. Voor dit bedrag kunt u één Mac beschermen. Wanneer u over meerdere Mac-computers beschikt kunt u ook een abonnement met meerdere licenties afsluiten. Voor 39,99 euro per jaar kunt u drie verschillende computers beveiligen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct contracten voor meerdere jaren af te sluiten.

Conclusie

Bitdefender Antivirus for Mac is een van de beste en meest geavanceerde antivirusprogramma’s voor Mac. Uw computer is beschermd tegen de meest moderne gevaren die uw Mac kunnen bedreigen. Zo bent u onder andere veilig voor gevaarlijke ransomware die uw bestanden kan blokkeren. De antivirussoftware is waterdicht en werkt eenvoudig en probleemloos.